Лідер Сервіс



Bosch Service

Новини і акції

17:15 - 29/05/2014

АКЦІЯ

Увага Акція! З 1 по 30 червня 2014 року на нашому СТО Ви маєте можливість замовити обслуговування кондиціонеру за 349грн., та отримати за акційною ціною 1,2 грн. чистку випаровувача кондиціонера та салону автомобіля.

Переваги озонування салону авто :

1 ) Знешкодження хімічних забруднень

У великих містах , таких як Київ , через салон автомобіля, особливо в пробках , проходить величезна кількість повітря , який містить :

• Вихлопні гази ( оксиди азоту , чадний газ , альдегіди , свинець , бром , хлор)

• Дорожню пил ( діоксид кремнію , частинки від автомобільних покришок , бітум , азбест )

• Промислові відходи

Частина цих речовин накопичується в салоні авто у вигляді складних хімічних сполук вуглецю. У середовищі з великою концентрацією озону вони окислюються до простих і безпечних з'єднань .

2 ) Знезараження салону автомобіля

Система вентиляції і кондиціонування , а також пористі матеріали ковроліну , текстилю , обшивки стелі найбільш сприятливі для розвитку мікроорганізмів. Також мікроорганізми розвиваються в місцях з підвищеною вологістю і відсутністю світла .
Озонация дезінфікує салон автомобіля , знищує всі відомі мікроорганізми (бактерії , віруси , пилові кліщі , грибки) . Озонування робить салон авто практично стерильним.

3 ) Усунення запахів

Неприємний запах у салоні автомобіля - серйозна проблема , що позбавляє комфорту автовласників.

Причини неприємного запаху :

- Тютюновий дим

- Домашні вихованці

- Продукти харчування ( пролите молоко , зіпсоване м'ясо , риба)

- вогкість

- Вологі килимки

- Забруднена система вентиляції та кондиціонування

- Продукти життєдіяльності мікроорганізмів

- Полімерні матеріали салону
Озонування салону на тривалий термін усуне
всі неприємні запахи

Озон ( О3 Активний кисень ) проводиться потужним озоногенератори , відноситься до найсильнішим окислювачем і коли вступає в реакцію з речовинами, що викликають появу запахів , розкладає їх на кисень і воду.



У природі природне озонування відбувається під час грози , при цьому повітря стає свіжим і відчувається послегрозовую присмак озону. У спекотний літній день , прогулюючись по тінистому лісі , або високо в горах ми дихаємо легко і глибоко - сприяє цьому озоноване повітря .



ТОВ «Лідер Сервіс» - входить до складу компаній «Автолідер». з 2004 року.
Авторизована сервісна станція БОШ АВТО СЕРВІС, БОШ ДИЗЕЛЬ ЦЕНТР - повністю відповідає всім європейським стандартам і корпоративним вимогам BOSCH. т.0382-785011.



 
На початок сторінки